Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی گفت: در ماه مبارک رمضان روزانه ۵۴ ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی از حرم مطهر رضوی  از ۲۰ شبکه ملی و بین المللی به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، اردو، آذری و ترکی استانبولی پخش می‌شود.

سید محمدرضا موسوی کیا گفت: همه مراسم شاخص حرم مطهر رضوی همچون سخنرانی، مناجات خوانی، جلسات تفسیر قرآن کریم تولیت آستان قدس رضوی و ترتیل خوانی قرآن کریم در سه نوبت به صورت کامل پوشش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته او مینی سریال شفایافتگان و کرامات حضرت امام رضا علیه السلام، ویژه برنامه افطار شبکه سوم سیما، تفسیر تولیت آستان قدس رضوی، تفسیر حجت الاسلام و المسمین قرائتی، مناجات خوانی حاج محمود کریمی، بی انتها ویژه برنامه افطار و سحر شبکه نسیم از برنامه‌های ماه مبارک رمضان است که از بارگاه منور رضوی بر روی آنتن شبکه‌های مختلف می‌رود.

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی گفت: ویژه برنامه امین الله به زبان عربی، سر سحر ویژه سحر شبکه خراسان رضوی، ترتیل‌های سه‌گانه قرآن کریم و پخش ویدئو، کلیپ‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای همه خادم الرضائیم  از دیگر برنامه‌های شاخص این مجموعه در ماه مبارک رمضان است.

موسوی کیا گفت: نماهنگ‌های وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها، میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، شب‌های قدر، شهادت امام علی علیه السلام و سرود فارسی – عربی روز جهانی قدس، سرود فارسی – عربی – انگلیسی – اردو عید فطر، مستند روایت ماه مبارک رمضان، آیتم‌های کودک و نوجوان و درآستان جانان (ایران من) ویژه ماه مبارک رمضان از جمله تولیدات ویژه این ماه است که از شبکه‌های مختلف ملی و بین‌المللی بر روی آنتن می‌رود.

او گفت: این برنامه‌ها تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت و آیین ویژه شب‌های قدر اعلام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویژه برنامه های ماه رمضان حرم مطهر رضوی آستان قدس رضوی ماه مبارک رمضان آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه‌ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز انجام شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا (ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کار‌های برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت‌های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

 ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا (ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود وی در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

دیگر خبرها

  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت مقام معلم در شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی
  • اجرای صدها برنامه طی دهه کرامت در استان تهران
  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • انعکاس ویژه برنامه‌های روز خلیج فارس ۱۴۰۳ از صداوسیمای کیش
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند